Na léto jako stvořená: Famózní „CUKETOVÁ PANVIČKA“ s těstovinami, houbami a luxusní hořčicovou zálivkou!
-
Příprava9 min.
-
Vaření30 min.
-
Porcí1
-
Zhlédnutí1 361
Pokud jste si i vy letos donesli z lesa pořádné úlovky v podobě hub, můžete je využít v přípravě tohoto receptu.
Doplnit ho můžete také cuketou z vlastní zahrádky, které se letos urodilo opravdu hodně.
Tento pokrm je vhodný jako oběd nebo lehká večeře, protože jeho příprava sestává jen z pár jednoduchých kroků.
Tyto ingredience budeme potřebovat:
- 5 větších hub
- 3 kusy cukety
- 1 cibulka
- 500 g fusilli těstovin
- sůl, pepř, petržel
- olej
- 1 dl smetany na vaření
- 2 lžičky hořčice
- 2 lžíce škrobu
Takto budeme postupovat:
- Cibule a houby se nasekají a cuketa se nakrájí na kroužky bez loupání.
- Opečeme cibuli s trochu oleje, přidáme houby a cuketu, poté dochutíme se solí, pepřem a pepřem, přidáme petržel. Pokud zelenina nepustí dost šťávy, podlijeme vodou.
- Těstoviny uvaříme podle návodu.
- Do zeleninové směsi přidáme smetanu, škrob a hořčici, povaříme cca 10 minut a vmícháme těstoviny.
Máme hotovo.
Mňam!
Přejeme Vám dobrou chuť!
Nezapomeňte dát LIKE na naši Facebook stránku pro ty nejlepší recepty pro každý den.
zdroj: receptneked.hu
Vyzkoušejte také:
Leave a Review